Dessa goda frallor bakade jag i helgen när vi hade kalas. Det är så gott med hembakat bröd och det blir så stor skillnad på hembakat och industribakat bröd som säljs i affären. Bäst är dom nygräddade och fortfarande lite varma så att smöret smälter när man brer dom.
50 g smör
5 dl mjölk
50 g jäst
2 tsk salt
2 msk honung
3 dl grahamsmjöl
10 dl vetemjöl special
Smält smöret och häll i mjölken, värm till 37 grader. Smula jästen i en bunker och rör ut med degvätskan, salt, honung och mjöl. Arbeta ihop till en smidig deg och jäs i ca 45 min under bakduk. Dela i ca 24 bitar och baka ut till bullar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Jäs i ca 30 min under bakduk. Pensla med uppvispat ägg och strö över svart och vita sesamfrön. Grädda i ugnen ca 10 min på 225 grader.