Rabarberkaka

DSC_0259b

DSC_0267

DSC_0263b

Himmel vilken god rabarberkaka jag hittade på Jennys matblogg! Den gick hem vill jag lova, det är ju så gott med rabarber, jag hittade även ett recept på rabarberglass som lät spännande. Det kanske vore något att fira mors dag med imorgon. Jag la till ett par teskedar kanel och kardemumma i min smet och serverade kakan med vaniljsås. Jag gillar att baka sådant som inte tar allt för mycket tid att göra och den här tog nog inte mer än 15 minuter att svänga i hop och så en stund i ugnen förstås.

Lite av varje

DSC_0027b DSC_0037b copy

DSC_0190b copy  DSC_0201c

DSC_0252b DSC_0243b

Här har det inte blivit någon uppdatering på riktigt länge men jag ska försöka bättra mig. Framför allt för min egen skull, för en blogg är ett perfekt ställe att samla några av mina favoritbilder och sedan kunna gå till baka och titta på dom. Tiden springer iväg som vanligt och senaste veckan har jag prioriterat ann njuta av det härliga försommarvädret. Lite bilder har det förstås blivit några av dom har hamnat på instagram. Jag har skaffat mig ett instagramkonto typ hundra år efter alla andra vilket jag egentligen borde ha gjort för längesedan jag som älskar bilder och att fota. Så vill man hitta mig där heter jag saramornestedt.

För någon vecka sedan var jag och min kompis Anna ute och fotade körsbärsblommor, dom är så vackra och ljuset är fantastiskt fint på kvällarna. I början på april hade jag Elvira på besök igen, jag fotade henne när hon var nyfödd. Nu är det full fart på det lilla busfröet, jag skulle försöka fånga henne på bild när hon satt men det var betydligt roligare att krypa iväg men var gör väl det när humöret är på topp. Hortensian på bilden längst ner var jag tvungen att knäppa en bild på också, dom är ju så fina och jag har faktiskt lyckats att hålla liv i den. Som vanligt har det blivit lite bakning jag är ju som bekant väldigt svag för hembakade kakor.