Norah och Lova

DSC_0313b copy

DSC_0278b copy

DSC_0434b copy

Det är inte varje dag man får fota tvillingar, för två veckor sedan hade jag Norah och Lova på besök. Två små glada tjejer, 7 månader gamla. Jag och tjejernas mamma lärde känna varandra för ungefär 3,5 år sedan under dom värsta omständigheterna man kan tänka sig, vi förlorade våra barn samma dag, den 23 augusti 2012. Idag kan vi glädja oss åt deras småsyskon men saknaden och tomheten efter våra förstfödda barn bär vi med oss varje dag, ett hål i hjärtat som aldrig kan lagas. Jag hoppas och jag tror att Albin och Molly håller ett vakande öga över sina småsystrar.

Vad hände med vintern?

DSC_0157b copy

DSC_0130b copy

DSC_0133b copy

Idag fick man nästan lite vårkänslor när solen sken och det var plusgrader ute trots att det bara är början av Februari. Cyklarna åkte fram och det blev en tur till svärföräldrarna. För ett par veckor sedan såg det ut som på översta bilden, ett riktig vinterlandskap men det hinner säkert bli mer snö innan våren är här på riktigt.

Lördagen bjöd på gått och trist väder så det blev lite bakning. Otippat va? Den här gången blev det syltkakor fyllda med blåbärssylt. Min lilla 2,5-åring vill mer och mer vara med och hjälpa till i köket vilket är både roligt och tålamodskrävande när det kladdas hej vilt och det ska smakas på allt.

Mer tulpaner

DSC_0178b

DSC_0185b copy

Här kommer fler bilder på tulpaner, så här års kan man knappt få nog av dem! Den här fina buketten hade min mormor med sig i lördags när vi firade mannens födelsedag. Blommor är väldigt roligt att fota och blir oftast bra på bild tycker jag. Här använde jag ett tyg, en gammal gardin som kom till användning som bakgrund och det blev ett bra sidoljus från mitt vardagsrumsfönster. Jag passar nästa alltid på att fota på dagarna i det naturliga ljuset, det där med att använda blixt är inte riktigt min grej.