DSC_0326  DSC_0297 DSC_0329

Det där med att inreda barnrum är väldigt roligt har jag upptäckt nu när vi har börjat få ordning på dotterns rum. Så här kan det se ut när det är nystädat, viket det inte är särskilt länge men det är väl så det ska vara, det är ju ett rum som är till för lek. En annan sak jag har upptäckt att förvaring kan man nog inte få för mycket av, mycket leksaker hinner man samla på sig bara på ett par år. Jag tycker att det är trevligt med lite glada färger i barnrum, jag som annars är mer för pastelliga färger i inredning. Lampan på väggen är en favorit, den smälter in lite i tapeten på bilden men den blir väldigt fin när man tänder den. Lampan är från Roommate och finns i flera varianter.

 

Views All Time
Views All Time
346
Views Today
Views Today
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *