DSC_0028   DSC_0020

                DSC_0022

                DSC_0026

Idag blev det en dagsutflykt till Öland tillsammans med en kompis och hennes lilla dotter. Vilken härlig dag det blev, inte ett moln på himlen och besök på två av mina favoritställen på ön. Första stoppet blev Gårdby café och lanthandel. Ett ställe jag gärna besöker med jämna mellanrum, här finns både gott fika, inredning och kläder. Det fanns mycket som hade kunnat få följa med hem från både inredningsbutiken och klädbutiken men tyvärr kan man ju inte handla allt man vill ha. Ett par Jeans och ett par förvaringsboxar blev det den här gången.

DSC_0056  DSC_0049

                                          DSC_0037

Nästa stopp blev Mormors stenugnsbageri i Stora Rör. Jag har aldrig ätit så goda kardemummabullar som här, helt galet goda. Här bakas också surdegsbröd som också är supergott och som jag köpte med mig hem. Det här är helt klart värt ett besök och det ligger väldigt fint vid hamnen. I huset bredvid ligger mormors juicemagasin, det var stängt men det får nog bli ett besök där nästa gång.

Views All Time
Views All Time
445
Views Today
Views Today
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *